Autors locals i Encontres per a la temporada d’hivern del Club de Lectura

Biblioteca, Notícies, Notícies Destacades

Home » Notícies » Autors locals i Encontres per a la temporada d’hivern del Club de Lectura

Dels més de trenta llibres que han passat pel club de lectura, el passat 9 de gener va ser la primera ocasió en la que es va poder comptar amb la presència de l’autor de l’obra i, alhora, també la primera lectura que s’ha fet d’un autor local. Un doble debut a càrrec de La chica de las mariposas, la novel·la de Javier Martínez amb la que els membres del club van conèixer la història de Vic i Ara, els protagonistes del llibre ambientat en el Madrid dels anys 1990.

Entre les opinions que va despertar la seua lectura, va haver cert consens en la duresa d’una història on temes com la mort, el suïcidi i les relacions tòxiques, fan que la tristesa aflore per tot arreu. Retractant unes situacions tràgiques que potser per poc desitjables de vegades poden vore’s com a exagerades, però com va aclarir Martínez, en el treball de recerca previ a l’escriptura va corroborar que la història que volia contar era totalment versemblant.

La presència de Martínez va permetre que els assistents pogueren preguntar-li tant per com havia sigut el procès de creació, com també per qüestions i detalls de la novel·la, com puga ser la ubicació espacial i temporal, el recurs narratiu en forma de carta o la música, la qual esdevé un protagonista més.

Per a les properes lectures, s’ha volgut aprofitar l’oportunitat que brinden les conferències dels Encontres a Beniarbeig i així llegir Llibre de meravelles, de Vicent Andrés Estellés, del que en parlarà el 27 de febrer Aina Monferrer, i Temps de batuda, d’Enric Valor, en el que se centrarà la conferència del 12 de març a càrrec de Tomàs Llopis.

Com sempre, qui estiga interessat en participar-hi o desitge més informació sobre el funcionament del Club de Lectura, tan sols cal que es pose en contacte amb la Biblioteca Municipal de Beniarbeig.

Et pot interessar:

Skip to content