El canal “Pilota a casa” publica en directe el documental “La pilota a Beniarbeig”

Esports, Notícies, Notícies Destacades

Home » Notícies » El canal “Pilota a casa” publica en directe el documental “La pilota a Beniarbeig”

Durant aquests mesos de confinament els aficionats a la pilota han comptat amb el canal Pilota a casa, d’on a través de les xarxes socials no han continuat l’activitat del nostre esport autòcton. Des dels seus comptes de Facebook i Youtube han permès continar amb la divulgació d’entrevistes, consells i l’emissió de partides antigues, creant un punt de trobada virtual per als seguidors de la pilota i de la que també han participat jugadors professionals en actiu, exjugadors o trinqueters.

Aquesta vesprada a les 20:30 el documental “La pilota a Beniarbeig” se suma a la programació de Pilota a casa amb l’emissió del documental i amb unes breus entrevistes a aquelles persones que han participat de la seua elaboració.

Et pot interessar:

Skip to content