Comença el període d’inscripcions per a l’Escola d’Estiu 2020

Notícies, Notícies Destacades

Home » Notícies » Comença el període d’inscripcions per a l’Escola d’Estiu 2020

Com tots els estiu, aquest servei organitzat des de la Regidoria d’Educació oferirià per als xiquets i les xiquetes d’infantil i primària. El curs estiuenc començarà l’1 de juliol i finalitzarà el 14 d’agost. Les activitats tindran lloc de 9:00 a 13:30 en les instal·lacions del CEIP Benicadim.

La matrícula finalitza el 29 de juny i podrà fer-se del curs sencer o de tan sols juliol o agost, però no de dies solts ni de setmanes soltes. El tràmit de matriculació pot fer-se presencialment a l’ajuntament (concertant cita prèvia al 96 576 60 18) o electrònicament, enviant el formulari i les condicions firmades a info@beniarbeig.org.

ANNEX DE CONDICIONS I CONSENTIMENT DE PARTICIPACIÓ

FULL INSCRIPCIÓ ESCOLA D’ESTIU 2020

Et pot interessar:

Skip to content