Ja estan disponibles els abonaments de temporada per a la piscina municipal

Notícies, Notícies Destacades

Home » Notícies » Ja estan disponibles els abonaments de temporada per a la piscina municipal

La piscina municipal obrirà les seues portes de l’1 de juliol al 31 d’agost, per la qual cosa els abonaments per a la temporada ja poden fer-se a l’ajuntament, aixó sí, cal concertar cita prèvia al 96 576 60 18. A causa de l’actual situació, s’ha eliminat el tiquet d’un sol dia i només es podrà fer ús de la piscina amb l’abonament de temporada.

Es recomana acudir a la cita amb la següent documentació:

  • Imprès emplenat TAXES-PISCINA-2020
  • Comprovant de l’ingrés bancari
  • Carnet de la temporada passada o foto de carnet

Per a qualsevol dubte es pot trucar al 96 576 60 18 o escriure a info@beniarbeig.org

Enguany l’aforament serà limitat i caldrà seguir les indicacions d’higiene de mans i ús de mascareta en els casos en els que no es puga mantindre la distància suficient, com també mantindre una distància de seguretat, tant dins com fora de l’aigua.

Et pot interessar:

Skip to content