S’obrin les inscripcions per al curs de facturació i administració electrònica

Notícies, Notícies Destacades

Home » Notícies » S’obrin les inscripcions per al curs de facturació i administració electrònica

Un any més l’Ajuntament de Beniarbeig, amb la subvenció de la Diputació d’Alacant, organitza un curs per a autònoms i empreses que necessiten reciclar-se amb les noves tecnologies, i així complir amb la normativa actual que obliga a relacionar-se electrònicament amb l’administració pública.

La durada del curs és de 18 hores i les sessions començaran la segona setmana de setembre. En elles s’aprendrà a instal·lar els programes Autofirma i Factura-e, amb els que s’iniciarà a l’alumnat en l’ús de la facturació electrònica i el maneig de la seu electrònica.

La inscripció és gratuïta i es pot realitzar fins el 30 d’agost a l’96.576 60 18 o a l’adreça de correu electrònic info@beniarbeig.org.

Et pot interessar:

Skip to content