Conveni de pràctiques curriculars i extracurriculars entre l’Ajuntament de Beniarbeig i UNED Dénia

Notícies, Notícies Destacades

Home » Notícies » Conveni de pràctiques curriculars i extracurriculars entre l’Ajuntament de Beniarbeig i UNED Dénia

L’Ajuntament de Beniarbeig i el C.A. UNED Dénia van renovar la signatura ahir, 18 de novembre, dels convenis per cooperació educativa.

En la signatura van estar presents D.ª Raquel Martí Signes, directora de l’C.A. UNED Dénia, i D. Juan José Mas Escrivà, Alcalde de l’Excm. Ajuntament de Beniarbeig.
Gràcies als convenis l’estudiantat podrà realitzar:

• Pràctiques acadèmiques externes (curriculars) perquè els / les estudiants de la UNED d’ensenyaments oficials de Grau o conduents a l’obtenció d’un títol de màster universitari, puguin completar la formació amb la realització de pràctiques professionals i el desenvolupament de el Treball Final de Grau i Treball Final de Màster.

• Pràctiques extracurriculars o voluntàries per complementar la seva formació. Les pràctiques tindran una durada de 750 hores per als estudis de Grau, en el cas de Doctorat com a màxim 1500 hores per curs acadèmic. A l’acabar les pràctiques l’entitat i la UNED lliuraran a l’estudiant un certificat.

Dª Raquel Martí va destacar després de la signatura “…renovem el conveni de col·laboració amb els nostres consorciants per a benefici mutu d’estudiants i dels ajuntaments en la formació i experiència professional. És una oportunitat recíproca d’adquirir experiència laboral en l’administració local i un retorn de la inversió realitzada a través del compromís dels consorciants, en aquest cas amb l’Ajuntament de Beniarbeig “.

La realització de les pràctiques serà coordinada per Carmen Mas Llull, Coordinadora i Professora Tutora del COIE del Centre Associat a la UNED de Dénia juntament amb el professorat dels diferents graus i la persona de contacte a l’Ajuntament de Beniarbeig.

Durant la reunió de es va parlar també de futures col·laboracions en matèria d’Agenda 2030.

La renovació de la signatura d’aquests dos convenis forma part de les diferents iniciatives i activitats que el C.A. UNED Dénia realitza per facilitar el màxim l’èxit professional del seu alumnat, una prioritat que sempre té present.

Roman obert el termini d’inscripció als més de 500 cursos de Formació Permanent. Tota la informació sobre la formació i les activitats de UNED DENIA es pot obtenir a les Secretaria de Dénia, Xàbia i Benidorm de manera presencial mitjançant cita prèvia, en la nostra pàgina web: www.uneddenia.es i/o escrivint a info@denia.uned.es (Dénia), info@benidorm.uned.es (Benidorm) i info@javea.uned.es (Xàbia) o en els telèfons 965.781.754 (Dénia), 965.858.226 (Benidorm) i 669.841.642 (Xàbia).

Et pot interessar:

Skip to content