El Club de Lectura arranca la temporada amb “El imperio eres tu”

Notícies, Notícies Destacades

Home » Notícies » El Club de Lectura arranca la temporada amb “El imperio eres tu”

El dijous 19 de novembre els membres del grup de lectura de la Biblioteca Municipal de Beniarbeig es reunien per tal d’abordar El imperio eres tu, (2011) de Javier Moro. La sessió va començar amb una primera roda d’impressions, on cadascun dels membres van poder compartir la seua opinió de l’obra en general o d’algun dels seus aspectes, com és el tema de l’esclavitud, el pas de les monarquies absolutistes a les constitucionalistes de principis del s.XIX o del paper de la dona en aquella època. Quant a qüestions més literàries, encara que l’estil de la prosa de Moro no va gaudir de consens, sí que entre els participants es va destacar positivament alguns tocs d’humor de la novel·la i el fet d’estar ambientada al Brasil de principis del XIX, quan la cort de la Corona Portuguesa estava instal·lada a Rio de Janeiro, un marc geogràfic i històric original i que li aporta valor a l’obra de Moro.

La propera lectura serà Matèria de Bretanya, (1976) de Carmelina Sánchez-Cutillas (1927-1999) ja que enguany ha estat declarat any de l’autora per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua. Una commemoració a la que també han volgut adherir-se les biblioteques a través del Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana. La tertúlia de Matèria de Bretanya serà el dijous 17 de desembre a les 18:00 a la biblioteca i qui vulga sumar-se tan sols ha de posar-se en contacte amb la biblioteca, des d’on se li aclarirà qualsevol dubte sobre el funcionament de l’activitat.

Et pot interessar:

Skip to content