25N Dia per l’Eliminació de la Violència Contra les Dones

Notícies, Notícies Destacades

Home » Notícies » 25N Dia per l’Eliminació de la Violència Contra les Dones

Durant la setmana del 25 de novembre la Regidoria d’Igualtat que encapçala Sara Gil Peretó, va voler commemorar aquesta diada internacional amb un homenatge a les víctimes, el qual va consistir en la penjada de peces de roba de color morat als balcons i finestres per part dels veïns. Durant eixos dies també la il·luminació de la façana de l’ajuntament va romandre tenyida d’aquest color. Segons Gil, «hem optat per un tipus de celebració simbòlica, intentant evitar actes presencials i aglomeracions, per xicotetes que foren». La regidora també ha volgut agrair la col·laboració de totes les persones que van omplir els balcons i finestres, alhora que també ha mostrat el seu desig de «l’any que ve poder tornar a fer algun acte presencial, perquè el problema de la violència de gènere continua sent una de les pitjors cares de la nostra societat».

Et pot interessar:

Skip to content