L’Ajuntament oferta tres tipus d’activitats extraescolars

Notícies, Notícies Destacades

Home » Notícies » L’Ajuntament oferta tres tipus d’activitats extraescolars

A partir de gener, els xiquets i xiquetes comptaran amb tres noves activitats extraescolars organitzades per la Regidoria d’Educació. En primer lloc està l’activitat de multiesport, a través de la qual els participants podran conèixer de primera mà els principals esports. D’altra banda, el reforç escolar permetrà dotar els estudiants de ferramentes per al seu millor rendiment acadèmic. Ambdues estan impartides per Com A Casa. Finalment, “Reconnecta amb la Natura” aproparà als infants a la natura a través de l’educació ambiental impartida per la Granja Escola Baladre.

Les activitats són gratuïtes i el termini d’inscripcions finalitza el 23 de desembre. Tindran prioritat aquells xiquets empadronats o residents al municipi.

Per a més informació i inscripcions, consulta el següent document: FITXA INSCRIPCIÓ ACT. EXTRAESCOLARS 2020-21

Et pot interessar:

Skip to content