Es renova el Jutjat de Pau

Notícies, Notícies Destacades

Home » Notícies » Es renova el Jutjat de Pau

Dimecres 9 de desembre prenien càrrec Salvador Roselló Llopis i Beatriz Llopis Castells de jutge titular i jutgessa suplent, respectivament. La presa de possessió venia després de que el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana hagués aprovat la proposta eixida de la sessió del ple municipal del passat 12 de novembre. Una decisió que ha estat publicada en el BOP d’Alacant el del 3 de desembre, i que permet a Roselló i Llopis fer-se càrrec del Jutjat de Pau de Beniarbeig. En el cas de Llopis, és la primera volta que pren part d’aquest organisme, un debut que contrasta amb la trajectòria de Roselló, qui acumula ja quasi quatre dècades de dedicació ininterrompuda des de que en 1982 va accedir al Jutjat de Pau

Et pot interessar:

Skip to content