Noves inversions de l’Ajuntament de Beniarbeig

Notícies, Notícies Destacades

Home » Notícies » Noves inversions de l’Ajuntament de Beniarbeig

En l’últim ple extraordinari celebrat el passat 15 d’abril es va realitzar una modificació de crèdit per a utilitzar el romanent de tresoreria en papereres, un parc de cal·listènia i la il·luminació de l’àrea recreativa del riu. Des del consistori expliquen que pel que fa al parc fluvial, l’objectiu és millorar l’aprofitament i la seguretat del parc. Les 20 papereres s’instal·laran majoritàriament al passeig Jaume I i a l’avinguda de la Rectoria, però algunes també ho faran en alguns punts on freqüentment es passegen les mascotes, per a que els propietaris puguen dipositar fàcilment els excrements de les mascotes. Per la seua part, el conjunt de cal·listènia permetrà la realització d’exercicis on es treballa només utilitzant el pes del mateix cos, un esport amb grans beneficis a nivell muscular i que actualment consta de gran seguiment entre els joves.

Et pot interessar:

Skip to content