Amb l’estiu tornen les actuacions a l’aire lliure

Notícies, Notícies Destacades

Home » Notícies » Amb l’estiu tornen les actuacions a l’aire lliure

La Regidoria de Cultura ha programat tot un seguit d’espectacles per aprofitar les bones condicions climàtiques de l’estiu per a la realització d’activitats a l’aire lliure. El calendari cultural l’iniciarà Dani Miquel amb el seu espectacle familiar «Musiqueries», que tindrà lloc el dissabte 12 de juny a les 19:00 al pati de l’antic col·legi. Dos setmanes més tard els més menuts també tindran l’oportunitat de gaudir de «CONT@RTE» a càrrec de L’Oracle de l’Est.

Per a juliol i agost també s’estan preparant actuacions, entre les que estarà la de la Unió Musical Beniarbeig. Ara per ara, l’edil de cultura, Sara Gil Peretó explica que «encara que ara s’ha començat amb un programació destinada més a les famílies, l’objectiu és continuar amb actuacions per a tots els tipus de públic».

Tots els actes seran gratuïts i seguiran el protocol COVID-19, per la qual cosa l’aforament serà limitat i es recomana registrar-se prèviament a través del formulari disponible al portal web local www.beniarbeig.es.

Inscripcions: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfWPI1q7SKfB736dKTowl1-9n-Yiu5WjwPH6HryIlg6zFjTrw/viewform

Et pot interessar:

Skip to content