Es forma un nou grup d’acció comunitària

Notícies, Notícies Destacades

Home » Notícies » Es forma un nou grup d’acció comunitària

Alguns veïns de Beniarbeig estan promovent la creació d’una associació local d’acció comunitària, a través de la que es volen dur a terme activitats de caràcter social, cultural i mediambiental, com per exemple la recol·lecta d’aliments per a famílies necessitades o la neteja d’espais naturals com el riu.

A banda de la tasca social, l’associació també té l’objectiu de ser un lloc de trobada i d’integració entre els veïns de totes les edats i nacionalitats. Entre els promotors es troben persones joves i grans, tant d’origen local com estranger, i convoquen a tots aquells que estiguen interessats en participar-hi a la reunió informativa que tindrà lloc el proper dissabte 12 de juny a les 10:30 al Centre Cultural.

Per a més informació es pot contactar amb Maruja (630 68 09 73), i si algú vol ser atès en anglès, també pot contactar amb Sally (616 23 72 86)).

Et pot interessar:

Skip to content