Finalitzen les activitats extraescolars

Notícies, Notícies Destacades

Home » Notícies » Finalitzen les activitats extraescolars

Amb la proximitat de la cloenda del curs escolar, també arriba a la seua fi la programació de les activitats extraescolars organitzades per la Regidora d’Educació. Des de gener fins a juny els xiquets i les xiquetes de 3 a 12 anys han pogut participar de les tres activitats que s’han oferit; multiesport, reforç escolar i granja escola. A través d’elles, els participants han passat les vesprades de manera entretinguda i enriquidora treballant la psicomotricitat, repassant continguts educatius o apropant-se a la natura i tractar-la com un laboratori d’experiments a l’aire lliure.

La responsable i edil d’educació, Ana Gallart ha valorat la iniciativa com «prou positiva, perquè hi hagut demanda i algunes activitats han quedat completes». El projecte ha estat costejat a partir d’una subvenció de la Generalitat Valenciana per a activitats extraescolar, amb l’objectiu de pal·liar els efectes del confinament. Una ajuda de 5.542,40€, a la que Gallart condiciona la continuïtat de la incitativa, ja que «la intenció és continuar i farem tot allò que estiga en les nostres mans per a poder repetir-ho durant el curs que ve. Però tot dependrà de si continuem amb el suport de la Conselleria o d’alguna altra administració, perquè un projecte així és molt difícil d’assumir en solitari per a un municipi com el nostre».

Et pot interessar:

Skip to content