Es forma una nova associació de veïns a Beniarbeig

Notícies, Notícies Destacades

Home » Notícies » Es forma una nova associació de veïns a Beniarbeig

Encara que el seu nom està encara per determinar, una poc més d’una trentena de veïns i veïnes van assistir el passat mes de juny a les dues reunions que es van celebrar al Centre Cultural de Beniarbeig per mostrar el seu interès en aquesta nova associació.

Després d’aquestes dues trobades es va concloure que l’associació es basarà en el voluntariat, que tractarà de dur a terme accions socials i mediambientals (des de la cura temporal de mascotes fins a la recollida d’escombraries de la natura) i que estarà a disposició de tots els veïns i veïnes de la localitat siguen o no membres de l’associació. A l’associació, de moment, es podrà utilitzar el valencià, el castellà, l’anglès, el francès i l’alemany.

La directiva, recentment triada durant la segona reunió del grup, té la intenció de posar en marxa l’associació abans de finals de juliol. De moment, les persones interessades en sumar-se poden contactar per telèfon amb Sally (616 23 72 86), Maruja (630 680 973) o Daniel (655 381 656).

Et pot interessar:

Skip to content