Intercanvi espanyol-anglès

Notícies, Notícies Destacades

Home » Notícies » Intercanvi espanyol-anglès

Un grup de voluntaris, que compten amb la col·laboració de la Regidoria de Serveis Socials, han reprès l’intercanvi lingüístic espanyol-anglès que ja es va dur a terme amb gran èxit durant el passat any i que es va haver d’aturar a causa de la pandèmia. Les sessions tindran lloc els dimecres a la biblioteca i es disposa de dos torns per adaptar-se millor a tots els horaris, de matí de 9.30 a 11.00 i tarda de 19.30 a 21.00.

Des de l’organització afirmen que és l’ambient perfecte per fer unes activitats divertides, on els hispanoparlants ajuden els estrangers amb el castellà i els angloparlants ajuden els hispanoparlants amb l’anglès. I animen a aprofitar aquesta oportunitat única, ja que les sessions són gratuïtes. Si necessiteu més informació, podeu posar-vos en contacte amb la biblioteca.

Et pot interessar:

Skip to content