Els socis de Juntos per Beniarbeig recapten fons i recullen escombraries

Notícies, Notícies Destacades

Home » Notícies » Els socis de Juntos per Beniarbeig recapten fons i recullen escombraries

El novembre de l’any passat, l’Associació Junts per Beniarbeig va organitzar un mercadet benèfic a la plaça del poble. Tot i el mal temps durant els dos dies del mercat ambulant, es van recaptar uns 480€ i un parell de dies després uns representants de l’associació, Daniel Esperanza i Sally Heath, juntament amb la Regidora de Serveis Socials, Christine Cook, van visitar la seu d’AMADEM a Pedreguer per lliurar els diners recaptats. AMADEM és una associació sense ànim de lucre, que vetlla pel compliment dels drets de les persones amb malaltia mental i els diners es destinaran a donar suport a la seua faea amb la gent de la zona.

El dissabte 12 de febrer uns 12 socis de l’associació van dedicar un parell d’hores per recollir deixalles dins del poble. Van netejar tota la zona de l’Avinguda de la Rectoria des del col·legi fins a la rotonda que puja a Monte Corona, i després van baixar al parc del fons de l’aparcament del bar dels pensionistes. Van identificar més zones amb necessitat d’una neteja i la recollida es repetirà el 12 de març. El punt de trobada és la plaça 9 d’octubre a les 10h.

L’associació organitza una excursió a València el dia 7 de maig amb la possibilitat d’anar al centre de la ciutat, a L’Oceanogràfic o a un centre comercial. En breu hi haurà més informació.

Si algú més vol informació sobre l’Associació i les seves activitats, podeu cridar a Daniel (655 38 16 56 espanyol) o Sally (616 23 72 86 anglès)

Et pot interessar:

Skip to content