Beniarbeig renova una part dels contenidors soterrats

Notícies, Notícies Destacades

Home » Notícies » Beniarbeig renova una part dels contenidors soterrats

Tres han estat els punts de contenidors de residus que s’han renovat, concretament els dels carrers Ondara, Sant Domènec i Lliri, aquest últim situat a la part baixa de la urbanització de Mirambons. Des de l’equip de govern expliquen que amb la instal·lació dels nous models de contenidors s’ha guanyat en capacitat, en higiene i en accessibilitat a l’hora de depositar els residus de paper i cartró, envasos, piles i rebuig. També s’ha instal·lat un contenidor destinat als residus orgànics, però que de moment no estan operatius. Des del mateix Ajuntament informen que durant les properes setmanes s’informarà en més detall de quan i com entraran en funcionament els contenidors d’orgànic, ja que caldrà una clau per al seu ús.

Et pot interessar:

Skip to content