Guia d’indicadors dirigit a pimes i emprenedors per tal de difondre i impulsar l’economia sostenible i la responsabilitat social

Notícies, Notícies Destacades

Home » Notícies » Guia d’indicadors dirigit a pimes i emprenedors per tal de difondre i impulsar l’economia sostenible i la responsabilitat social

Des de Creama, s’ha elaborat una guia d’indicadors dirigit a pimes i emprenedors per tal de difondre i impulsar l’economia sostenible i la responsabilitat social entre els diferents agents del territori, especialment dirigit a pimes i emprenedors que, com a agents del territori, tenen la capacitat de transformar la nostra economia cap a un model sostenible i respectuós amb el medi ambient i la ciutadania.

La guia d’indicadors per a pimes conté diferents mesures i bones pràctiques que es poden aplicar sense grans esforços econòmics de forma que, les pimes i micropimes del territori, també es senten part d’eixe canvi i siguen conscients que les coses comencen la seua transformació també des de baix.

Et pot interessar:

Skip to content