Èxit de trofeus de l’Escola de Pilota

Esports, Notícies, Notícies Destacades

Home » Notícies » Èxit de trofeus de l’Escola de Pilota

Un any més l’Escola de Pilota Beniarbeig-El Verger ha tingut un destacat paper en la gal·la de recollida de premis JECV.

En total van ser 55 escoles les que van estar citades a l’acte que va tindre lloc el passat 23 de setembre a l’Alqueria del Bàsquet de València. El lliurament dels trofeus va correspondre a Vicent Mompó, president de la Diputació de València; Vicent Molines, president de la Federació de Pilota Valenciana, a alguns dels vicepresidents de la FPV, entre els que estava la vergerina Elena Gómez i a Paco Alòs, director de Relacions Socials i Institucionals de Caixa Popular.

En el cas de l’escola de pilota que comparteixen Beniarbeig i El Verger, va recollir un total de 16 trofeus, sent així la més llorejada de la convocatòria. Una mostra més del bon estat en el que es troba la pilota local, però també comarcal, sent la d’Ondara la segona amb més premis amb un total d’11 trofeus.

Com no podia ser d’altra manera, a l’acte van estar presents l’equip d’entrenadors que formen Basilio, Joan i Nèstor. Mentre que per la part institucional, en representació de l’Ajuntament de Beniarbeig va estar present Pau Enguix com a Regidor d’Esports. Evidentment, Enguix valora molt positivament el bany de guardons, alhora que explica que «a banda dels premis, cal reconèixer als entrenadors el mèrit de transmetre valors als esportistes, perquè més enllà de la quantitat de premis, durant tota la jornada ha dominat un ambient molt sa i de respecte dins del grup».

 

Et pot interessar:

Skip to content