Les Escoles Esportives Municipals es posen en funcionament

Esports, Notícies, Notícies Destacades

Home » Notícies » Les Escoles Esportives Municipals es posen en funcionament

Aquest dilluns 2 d’octubre comencen els primers entrenaments d’algunes de les modalitats oferides en aquest curs 2023/2024 de les Escoles Esportives Municipals de Beniarbeig. Concretament serà el pàdel, que té lloc durant les vesprades de dilluns i dimecres. La resta de modalitats aniran activant-se segons avancen els dies d’aquesta setmana. Dimarts començaran futbet, multiesport i pilota, mentre que el divendres serà el torn de la gimnàstica rítmica.

Des de la Regidoria d’Esports, Pau Enguix es mostra satisfet, ja que encara que ha suposat un gran esforç «s’han pogut activar un total de cinc modalitats, una quantitat que feia anys que no es veia i hem cobert una necessitat que la gent feia temps que venia reclamant, com és la d’una oferta suficient per a que els xiquets no hagen de desplaçar-se a altres pobles». A més, Enguix insisteix en que «encara queden places lliures en totes les modalitats i la matrícula continua oberta per a qui vulga apuntar-se». Com ja es va informar en el seu moment, les inscripcions poden fer-se emplenant el formulari que s’adjunta en l’enllaç i presentar-lo a l’Ajuntament de Beniarbeig. Per als dubtes sobre les modalitats o edats dels participants, es pot escriure a pauenguix@beniarbeig.org

Enllaç formulari: https://drive.google.com/file/d/1cr0UuYSedIT0r49C6d_HE9M-WH_dGdl1/view?usp=drive_link

 

Et pot interessar:

Skip to content