La Fira combinarà les tradicions amb l’associacionisme local

Notícies, Notícies Destacades, Noticies Festes

Home » Notícies » La Fira combinarà les tradicions amb l’associacionisme local

El dissabte 4 de novembre la plaça de Beniarbeig acollirà la Fira d’Associacions i Tradicions organitzada per l’Ajuntament de Beniarbeig. Serà a partir de les 12:00h quan es posen en marxa més de 20 parades, entre les que hi haurà productes d’artesania, com mel, llata, bijuteria, etc. Però també de les associacions locals, que donaran a conèixer tota la seua activitat. Des d’eixa mateixa hora estarà també en funcionament el servei de barra a càrrec de la Comissió de Festes, qui oferiran begudes i menjars típics.

Per a la vesprada s’ha preparat tota una programació d’actuacions, que començarà a les 18:30h amb els grups de dansa d’Ondara, Xaló i Dénia. Seguidament, a les 19:30h serà el torn de la Colla Castellera Torraires de Montblanc (Conca de Barberà) i de la Muixeranga de Segària. La vetlada finalitzarà a les 22:00h amb el concert de “Soca en arrel”, grup de música de Callosa d’en Sarrià (La Marina Baixa) que oferirà una mostra de cançons tradicionals de les nostres comarques.

A més, durant tot els cap de setmana estarà en funcionament la fireta d’atraccions a l’aparcament del carrer de les Escoles.

Et pot interessar:

Skip to content