“Un poble viu”, la nova campanya de turisme de Beniarbeig

Pag. Turisme, Sin categoría

“Un poble viu”, la nova campanya de turisme de Beniarbeig

Home » Notícies » “Un poble viu”, la nova campanya de turisme de Beniarbeig

La campanya ha estat subvencionada per la Diputació d’Alacant a través del Patronat de Turisme Costa Blanca

Tradició, natura, festa i cultura són els quatre eixos sobre els que es desenvolupa la campanya, que consta d’un vídeo principal de 3 minuts. També de quatre vídeos més curts, i adaptats a xarxes socials, que posen el focus en cadascun dels eixos. Des de l’Ajuntament de Beniarbeig s’ha apostat per un vídeo que potencia la identitat local. Així ho expliquen les regidores responsables del projecte, Ana Gallart i Blanca Dicroce, que han volgut «mostrar a Beniarbeig com a un poble que viu cohesionat, que respecta el seu entorn i cuida les seues tradicions, perquè eixa és la millor manera de fer partícips i que disfruten tots aquells que ens visiten». Per tal de traslladar aquesta visió al registre audiovisual, s’ha comptat amb el beniarbegí José Mut, qui se n’ha encarregat de la gravació i edició del vídeo i de la resta de materials.

Totes aquestes accions de promoció turística han estat subvencionades per Costa Blanca a través de la seua línia d’ajudes de “Comunicació i màrqueting digital”, per a les quals ha dotat de 3.000€ a l’Ajuntament de Beniarbeig, el que suposa un 89% del total, fent-se càrrec l’ens local de la resta.

Et pot interessar:

Skip to content