Ja estan obertes les inscripcions per als “Tallers nadalencs”

Notícies, Notícies Destacades, Serveis

Home » Notícies » Ja estan obertes les inscripcions per als “Tallers nadalencs”

La Regidoria d’Educació ofereix un any més els tallers nadalencs, per tal que els xiquets i les xiquetes en edat escolar d’infantil i primària disposen d’una oferta d’activitats , alhora que es facilite la conciliació laboral de les famílies. L’activitat compta amb els suport del pla CORRESPONSABLES del Ministeri d’Igualtat del Govern d’Espanya i de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana.

L’horari de l’activitat serà de 9:00 a 14:00h els dies 26, 27, 28, 29 de desembre, 2, 3 i 4 de gener a les instal·lacions del CEIP Benicadim. Les inscripcions tenen un cost de 20€ i poden fer-se a través del següent enllaç.

Inscripcions: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfIDUxwUAUftKC2wn6KVixJ2VKry81UPnL41n_wKximFZZkTw/viewform

Més informació i contacte: 611 800 382 – contacte@com-a-casa.es

Et pot interessar:

Skip to content