965 76 60 18 - Plaza 9 de octubre, 03778 Beniarbeig ajuntament@beniarbeig.org Valencià Español

L’àrea recreativa situada en el parc fluvial ha incrementat considerablement el nombre de visites, passant de les 800 de 2017 a les 1.100 que ha rebut en el recent traspassat 2018. Un augment de l’ús d’aquest servei que es tradueix en pràcticament una sol·licitud setmanal, sense comptar les activitats organitzades pel mateix ajuntament.

És per això que des del consistori local es vol recordar que l’àrea recreativa és un servei que està disponible per a tota la ciutadania com a espai d’esbarjo. Per fer-ne ús s’ha de dipositar una fiança de 20€ si el sol·licitant és resident i en cas de no ser-ho caldrà abonar també 25€. Les instal·lacions disposen de barbacoes, taules, lavabos i servei d’aigua, també compta amb un parc infantil i un skatepark, amb la qual cosa és un espai molt adient per famílies amb xiquets. Per als tràmits i qualsevol dubte al respecte, es pot contactar amb l’ajuntament.

El área recreativa situada en el parque fluvial ha incrementado considerablemente el número de visitas, pasando de las 800 de 2017 a las 1.100 que ha recibido en el reciente traspasado 2018. Un aumento del uso de este servicio que se traduce en prácticamente una solicitud semanal, sin contar las actividades organizadas por el propio ayuntamiento.

Es por ello que desde el consistorio local se quiere recordar que el área recreativa es un servicio que está disponible para toda la ciudadanía como espacio de recreo. Para hacer uso de él se debe depositar una fianza de 20€, si el solicitante es residente, y en caso de no serlo deberá abonar también 25€. Las instalaciones disponen de barbacoas, mesas, aseos y servicio de agua, también cuenta con un parque infantil y un skatepark, con lo cual es un espacio muy adecuado para familias con niños. Para los trámites y cualquier duda al respecto, se debe contactar con el ayuntamiento.

Pin It on Pinterest