965 76 60 18 - Plaza 9 de octubre, 03778 Beniarbeig ajuntament@beniarbeig.org

La XII edició dels Minijocs celebrada del 17 al 19 de maig a Dénia va comptar amb més de 1.300 participants, entre els que es trobaven alguns beniarbegins competint en disciplines com el futbol sala i la natació.

 Pel que fa al futbol sala, l’equip va començar la competició contra el Dénia, una de les formacions més destacades a nivell comarcal, que va fer que els deniers acabaren amb una folgada victòria. El següent encontre era amb el Pedreguer, un partit que es va iniciar amb un gol a favor del Beniarbeig en la primera part, però que arribats al segon tram del partit, la sort no se situaria de la part dels beniarbegins, primerament amb un accidentat gol en pròpia porta, per a seguidament trobar-se amb un penal que els pedreguers no desaprofitaren i amb el que contribuïen al resultat final d’1-3. L’últim partit de la competició va ser contra Xaló, contra qui tampoc els resultats van acompanyar.

Quant a la natació, finalment participaren Leire Oronoz i Belén Simó Caravaca. Oronoz ho va fer en la prova de 50m esquena i també en la de 50m crol, en aquest va ser en la que també ho va fer Simó, a més dels 50m braça i 100m estils i amb les que va aportar al medaller beniarbegí un or pels 50m crol, plata en els 50m braça i bronze en els 100m estils.

Tant el coordinador d’esports Esteve Cabrera com David Colom, com a entrenador de futbol sala, estan d’acord que més enllà dels resultats, la participació en els Minijocs és tota una font d’aprenentatge per a atletes i entrenadors.