965 76 60 18 - Plaza 9 de octubre, 03778 Beniarbeig ajuntament@beniarbeig.org

El Campionat de Colombicultura de la Marina Alta va celebrar a Beniarbeig l’última prova d’aquesta temporada. D’aquesta manera, el dissabte 2 de juny Beniarbeig acollia en una doble sessió l’última prova classificatòria i també la final de les proves classificatòries del campionat.

Una volta finalitzades les competicions, es va procedir a l’entrega de trofeus, on entre els premiats de la fase classificatòria es trobava Andrés Gil en la segona posició. Pel que fa a la final, el pòdium va ser copat pels participants de Xaló, amb Joan Fornés amb el primer i tercer premi i el seu paisà Jordi Mas amb el segon. Per acabar l’acte, l’Ajuntament de Beniarbeig va oferir un vi d’honor a tots els assistents.

La cita beniarbegina tanca així un circuit que va començar amb el concurs de Joves Coloms dels Poblets i que va continuar amb les proves classificatòries de Teulada, Senija, Orba i Pego. Pel que fa la presència de Beniarbeig en aquest campionat, en la gala d’entrega de premis a la regularitat, celebrada a l’Hotel-Residència Ramis d’Ondara el divendres 1 de juny, es va poder evidenciar el destacat paper d’alguns dels membres vinculats a l’Associació «La Estrella», com són Joan Mas, que es feia amb el primer premi a Orba, Andrés Gil que se situava en la segona posició de la classificatòria de Beniarbeig o Miguel Fuster i Vicente Llorenç als Pobles, on eren els encarregats d’arreplegar el segon i tercer premi, respectivament. Sense oblidar la prova de Senija, on Miguel Fuster també s’emportava el primer premi.