965 76 60 18 - Plaza 9 de octubre, 03778 Beniarbeig ajuntament@beniarbeig.org Valencià Español

El Campionat de Colombicultura de la Marina Alta va celebrar a Beniarbeig l’última prova d’aquesta temporada. D’aquesta manera, el dissabte 2 de juny Beniarbeig acollia en una doble sessió l’última prova classificatòria i també la final de les proves classificatòries del campionat.

Una volta finalitzades les competicions, es va procedir a l’entrega de trofeus, on entre els premiats de la fase classificatòria es trobava Andrés Gil en la segona posició. Pel que fa a la final, el pòdium va ser copat pels participants de Xaló, amb Joan Fornés amb el primer i tercer premi i el seu paisà Jordi Mas amb el segon. Per acabar l’acte, l’Ajuntament de Beniarbeig va oferir un vi d’honor a tots els assistents.

La cita beniarbegina tanca així un circuit que va començar amb el concurs de Joves Coloms dels Poblets i que va continuar amb les proves classificatòries de Teulada, Senija, Orba i Pego. Pel que fa la presència de Beniarbeig en aquest campionat, en la gala d’entrega de premis a la regularitat, celebrada a l’Hotel-Residència Ramis d’Ondara el divendres 1 de juny, es va poder evidenciar el destacat paper d’alguns dels membres vinculats a l’Associació «La Estrella», com són Joan Mas, que es feia amb el primer premi a Orba, Andrés Gil que se situava en la segona posició de la classificatòria de Beniarbeig o Miguel Fuster i Vicente Llorenç als Pobles, on eren els encarregats d’arreplegar el segon i tercer premi, respectivament. Sense oblidar la prova de Senija, on Miguel Fuster també s’emportava el primer premi.

El Campeonato de Colombicultura de la Marina Alta celebró en Beniarbeig la última prueba de esta temporada. De este modo, el sábado 2 de junio, Beniarbeig acogía una doble sesión con la última prueba clasificatoria y también la final de las pruebas clasificatorias del campeonato.

Una vez finalizadas las competiciones, se procedió a la entrega de trofeos, donde entre los premiados de la fase clasificatoria se encontraba Andrés Gil en la segunda posición. En cuanto a la final, el podio fue copado por los participantes de Jalón, con Juan Fornés con el primer y tercer premio y su paisano Jordi Mas con el segundo. Para finalizar el acto, el Ayuntamiento de Beniarbeig ofreció un vino de honor a todos los asistentes.

La cita beniarbegina cierra así un circuito que comenzó con el concurso de Joves Coloms de Els Poblets y que continuó con las pruebas clasificatorias de Teulada, Senija, Orba y Pego. En cuanto la presencia de Beniarbeig en este campeonato, en la gala de entrega de premios a la regularidad, celebrada en el Hotel-Residencia Ramis de Ondara el viernes 1 de junio, se pudo evidenciar el destacado papel de algunos los miembros vinculados a la Asociación «La Estrella», como son Joan Mas, que se hacía con el primer premio en Orba. Andrés Gil se situaba en la segunda posición de la clasificatoria de Beniarbeig y Miguel Fuster y Vicente Lorenzo en Els Poblets eran los encargados de recoger el segundo y tercer premio, respectivamente. Sin olvidar la prueba de Senija, donde Miguel también se llevaba el primer premio.

Pin It on Pinterest