965 76 60 18 - Plaza 9 de octubre, 03778 Beniarbeig ajuntament@beniarbeig.org Valencià Espanyol

Més de mig miler de persones van assistir a la jornada de portes obertes que s’havia convocat diumenge al CEIP Beniacdim. L’acte va començar amb la benedicció de l’edifici per part dels sacerdots locals i el posterior descobriment de la placa commemorativa per part de l’alcalde, Vicente Cebolla.

A continuació, es va procedir als parlaments inaugurals, el primer torn va ser a càrrec de Maria Pilar Teruel, presidenta de l’AMPA, qui es va mostrar molt positiva enfront les noves instal·lacions i també va voler aprofitar per fer una agraïment públic a totes les famílies que donen suport a l’associació i a la presidenta predecessora per tota la tasca dels últims anys. Seguidament, Vicent Molines, director del centre, va prendre la paraula. Molines va explicar que «el nou col·legi ens posa aporta dos sentiments, alegria i il·lusió, els quals resulten indispensables per seguir amb el compromís de continuar tirant endavant aquest projecte educatiu». L’últim torn dels parlaments el va fer l’alcalde, amb un discurs on va destacar la importància de que el poble de Beniarbeig comptara per fi amb un centre educatiu apte per a les necessitats del poble. Cebolla també va voler destacar la importància capital que té l’educació per a la construcció d’una societat lliure i pacífica, així com que curiosament, els països socialment més avançats són aquells que disposen d’uns sistemes educatius de gran qualitat.

Una volta finalitzats el parlaments, tots els assistents van poder visitar les dependències; les aules d’infantil amb els seus patis particulars, les àmplies aules de música, polivalent i multiusos, la biblioteca, l’aula d’informàtica, el gimnàs amb galotxa, el trinquet, el menjador amb terrassa exterior i la completa cuina. Per finalitzar l’acte, l’Ajuntament de Beniarbeig va convidar en el mateix pati de l’escola a un vi d’honor a tots els presents.