965 76 60 18 - Plaza 9 de octubre, 03778 Beniarbeig ajuntament@beniarbeig.org Valencià Español

El 25 de novembre com a Dia internacional per l’eliminació de la violència contra les dones ha estat ple de reivindicacions i commemoracions arreu del món. A Beniarbeig, un any més l’Ajuntament de Beniarbeig també ha volgut sumar-se amb una concentració, la qual va tindre lloc el passat diumenge 25 de novembre a la plaça del 9 d’Octubre. El rebuig cap a la violència de gènere va aconseguir reunir a més d’un centenar de persones, entre les que a banda dels veïns del poble, també va destacar la presència dels membres de Juniors Moviment Diocesà – La Marina, que van aprofitar la seua estada per Beniarbeig per a sumar-se també a l’acte.

Durant la concentració, Alba Merz del Río va llegir el manifest de la Generalitat Valenciana consensuat per tots els partits polítics, i que entre altres punts «aposta per la intel·ligència col·lectiva i l’empatia contra la violència masclista i les desigualtats, una suma de compromisos i voluntats, de mesures i accions concretes que cada una de les persones i institucions que hi intervenim ens comprometem a desenvolupar per a eradicar totes les formes de violència cap a les dones».

El 25 de noviembre como Día internacional para la eliminación de la violencia contra las mujeres ha estado lleno de reivindicaciones y conmemoraciones por todo el mundo. En Beniarbeig, un año más el Ayuntamiento de Beniarbeig ha querido sumarse con una concentración, que tuvo lugar el pasado domingo 25 de noviembre en la plaza del 9 de Octubre. El rechazo hacia la violencia de género logró reunir a más de un centenar de personas, entre las que aparte de los vecinos del pueblo, también destacó la presencia de los miembros de Juniors Movimiento Diocesano – La Marina, que aprovecharon su estancia por Beniarbeig para sumarse al acto.

Durante la concentración, Alba Merz del Río leyó el manifiesto de la Generalitat Valenciana consensuado por todos los partidos políticos, y que entre otros puntos «apuesta por la inteligencia colectiva y la empatía contra la violencia machista y las desigualdades, una suma de compromisos y voluntades, de medidas y acciones concretas que cada una de las personas e instituciones que intervenimos nos comprometemos a desarrollar para erradicar todas las formas de violencia hacia las mujeres».

Pin It on Pinterest