965 76 60 18 - Plaza 9 de octubre, 03778 Beniarbeig ajuntament@beniarbeig.org Valencià Espanyol

L’expectació que genera la inauguració del nou CEIP Benicadim ha estat el principal element que ha marcat el començament del curs 2017-2018. Dilluns 11 de setembre, com en la resta d’escoles valencianes, els alumnes de primària entraven als seus centres per incorporar-se al nou curs, un ritual anual que els més majors ja tenen superat, però que als més menuts, com tota novetat que es presenta, els produeix certa angoixa i que a voltes desemboca amb algun plor. Encara que enguany, el curs beniarbegí ha arrancat amb una positivitat col·lectiva que ha deixat en segon plànol els xicotets problemes que genera el començament del curs escolar.

Naturalment, la curiositat per la inauguració de les noves instal·lacions va fer que els estudiants i acompanyants es concentraren amb temps suficient davant de la porta, la qual havia estat expressament decorada per a l’ocasió per part dels mestres, amb la intenció de donar la millor benvinguda possible en el primer dia de vida del centre. Allí els esperaven també el director del de l’escola Vicent Molines, l’alcalde Vicent Cebolla i membres de l’equip de govern, els quals van voler donar la benvinguda als joves estudiants

Una volta els xiquets van traspassar la porta, tot va transcórrer amb total normalitat, ja que com s’havia aconsellat, els familiars i acompanyants dels alumnes van romandre fora i així es va reservar la visita al centre per la cap de setmana, per a quan s’ha preparat una jornada de portes obertes per a que familiars i ciutadania puguen conèixer de prop i amb tranquil·litat el nou edifici.

Finalment, Molines va fer d’amfitrió a alcaldes i regidors durant una breu visita per algunes de les dependències i d’aquesta manera comprovar de primera mà el resultat final de les obres d’unes instal·lacions que han estat la principal demanda dels últims anys i que ara ja són una realitat.