965 76 60 18 - Plaza 9 de octubre, 03778 Beniarbeig ajuntament@beniarbeig.org Valencià Espanyol

La Biblioteca inicia reprèn aquest octubre l’activitat del Club de Lectura amb Lluvia fina de Luis Landero, i com sempre, convida a qui vulga sumar-se a que passe per la biblioteca a per arreplegar-ne un exemplar i aclarir qualsevol dubte que tinga sobre el funcionament del club.

Però aquest més també arriba un any més la campanya Espanta la por! que promou el Museu d’Etnologia Valencià amb l’objectiu de posar en valor l’imaginari valencià de la por, amb històries i mostres com la Tarasca , l’home del sac o els donyets. Per això es posarà a disposició dels usuaris tots els llibres que tracten del tema, però sobretot es treballarà amb jocs per a menuts i grans, com les cartes de parelles, La Fallera Calavera, Alakazum! i el joc de taula que s’ha confeccionat des de la mateixa campanya.

A més, aquest curs també estrenem L’HORA DEL CONTE amb sessions de contacontes cada dos setmanes, amb l’objectiu de promoure la transmissió de les històries de manera oral i anar intercalant contacontes professionals o presentacions de llibres infantils.