965 76 60 18 - Plaza 9 de octubre, 03778 Beniarbeig ajuntament@beniarbeig.org Valencià Español

Més de 280 ciclistes es van donar cita el passat 24 de febrer per competir en la setena edició de la Marxa de BTT de Beniarbeig. La prova comptava amb un recorregut molt similar al de l’any passat, uns 32km de distància i un desnivell acumulat de 900m, per als quals s’havia de fer dos voltes a un circuit que transcorria per les sendes i camins de la part baixa de la Segària, entre els termes municipals de Sanet i els Negrals, Beniarbeig i Ondara.

La classificació de la categoria absoluta la va encapçalar Dani Cepa, qui amb 1:28 va aconseguir imposar-se a Moisés Espinós (1:28), amb qui en tot moment va rivalitzar pel primer lloc de la classificació en un intens duel, fins al punt d’entrar simultàniament a la meta. Un minut més tard José Serrat creuava la meta fent-se amb la tercera posició. En la categoria femenina, Ayda Parra Ausina (1:57) va acabar líder, mentre que Gloria Medina (2:05) i Maribel Algado (2:05) ocupaven el segon i tercer lloc, respectivament, amb una diferència de tan sols un segon. La representació de ciclistes locals va finalitzar amb Carlos Andrés (1:37) en la part més alta del pòdium, seguit per Toni Gil Chaves (1:50) i Ángel Boto Villar (2:31).

L’entrega dels premis va tindre lloc en l’antic CEIP Benicadim, on se situava l’eixida i l’arribada de la prova, i on els vencedors de cadascuna de les categories van rebre els trofeus. Des de l’organització de la marxa fan una valoració molt positiva de l’edició d’enguany, ja que encara que sempre hi ha algun punt menor per millorar, s’ha assolit un nivell d’organització molt bo que ha permés el transcurs de la prova sense cap incidència destacable. En aquest sentit els responsables de la prova volen agrair públicament tot el suport dels espònsor, col·laboradors, voluntaris, agrupacions de Protecció Civil de Dénia, Ondara, el Verger, Teulada i Calp, Policia Local de Beniarbeig i Ondara i als ajuntaments de Beniarbeig, Ondara i Sanet i els Negrals.

Amb això, la marxa beniarbegina és l’encarregada de donar el tret de sortida del VIII Circuit BTT de les Comarques Centrals. Una competició composta per un total de set proves que finalitzà al juny amb la prova de Benissa, després de passar per les cites de Benigànim, Senija, Vilallonga, Castelló de Rugat i Quatretonda. Per ara, la classificació per equips del circuit té al capdavant a conjunt de Multiesport, seguits per La Cava Team i Master Bike.

Más de 280 ciclistas se dieron cita el pasado 24 de febrero para competir en la séptima edición de la Marcha de BTT de Beniarbeig. La prueba contaba con un recorrido muy similar al del año pasado, unos 32km de distancia y un desnivel acumulado de 900m, para los que se tenía que hacer dos vueltas a un circuito que transcurría por las sendas y caminos de la parte baja de la Segaria, entre los términos municipales de Sanet y Negrals, Beniarbeig y Ondara.

La clasificación de la categoría absoluta la encabezó Dani Cepa, quien con 1:28 logró imponerse a Moisés Espinós (01:28), con quien en todo momento rivalizó por el primer lugar de la clasificación en un intenso duelo, hasta el punto de entrar simultáneamente a la meta. Un minuto más tarde José Serrat cruzaba la meta haciéndose con la tercera posición. En la categoría femenina, Ayda Parra Ausina (01:57) acabó líder, mientras que Gloria Medina (02:05) y Maribel Algado (02:05) ocupaban el segundo y tercer lugar, respectivamente, con una diferencia de tan sólo un segundo. La representación de ciclistas locales finalizó con Carlos Andrés (01:37) en la parte más alta del podio, seguido por Toni Gil Chaves (una y cincuenta) y Ángel Boto Villar (02:31).

La entrega de los premios tuvo lugar en el antiguo CEIP Benicadim, donde se situaba la salida y la llegada de la prueba, y donde los vencedores de cada una de las categorías recibieron los trofeos. Desde la organización de la marcha hacen una valoración muy positiva de la edición de este año, ya que aunque siempre hay algún punto menor para mejorar, se ha alcanzado un nivel de organización muy bueno que ha permitido el transcurso de la prueba sin ninguna incidencia destacable. En este sentido los responsables de la prueba quieren agradecer públicamente todo el apoyo de los sponsor, colaboradores, voluntarios, agrupaciones de Protección Civil de Dénia, Ondara, El Verger, Teulada y Calpe, Policía Local de Beniarbeig y Ondara ya los ayuntamientos de Beniarbeig , Ondara y Sanet y Negrals.

Con ello, la marcha beniarbegina es la encargada de dar el pistoletazo de salida del VIII Circuito BTT de las Comarcas Centrales. Una competición compuesta por un total de siete pruebas que finalizó en junio con la prueba de Benissa, después de pasar por las citas de Benigànim, Senija, Villalonga, Castellón de Rugat y Quatretonda. Por ahora, la clasificación por equipos del circuito tiene al frente a conjunto de Multideporte, seguidos por La Cava Team y Master Bike.

Pin It on Pinterest