965 76 60 18 - Plaza 9 de octubre, 03778 Beniarbeig ajuntament@beniarbeig.org Valencià Espanyol

Més de 280 ciclistes es van donar cita el passat 24 de febrer per competir en la setena edició de la Marxa de BTT de Beniarbeig. La prova comptava amb un recorregut molt similar al de l’any passat, uns 32km de distància i un desnivell acumulat de 900m, per als quals s’havia de fer dos voltes a un circuit que transcorria per les sendes i camins de la part baixa de la Segària, entre els termes municipals de Sanet i els Negrals, Beniarbeig i Ondara.

La classificació de la categoria absoluta la va encapçalar Dani Cepa, qui amb 1:28 va aconseguir imposar-se a Moisés Espinós (1:28), amb qui en tot moment va rivalitzar pel primer lloc de la classificació en un intens duel, fins al punt d’entrar simultàniament a la meta. Un minut més tard José Serrat creuava la meta fent-se amb la tercera posició. En la categoria femenina, Ayda Parra Ausina (1:57) va acabar líder, mentre que Gloria Medina (2:05) i Maribel Algado (2:05) ocupaven el segon i tercer lloc, respectivament, amb una diferència de tan sols un segon. La representació de ciclistes locals va finalitzar amb Carlos Andrés (1:37) en la part més alta del pòdium, seguit per Toni Gil Chaves (1:50) i Ángel Boto Villar (2:31).

L’entrega dels premis va tindre lloc en l’antic CEIP Benicadim, on se situava l’eixida i l’arribada de la prova, i on els vencedors de cadascuna de les categories van rebre els trofeus. Des de l’organització de la marxa fan una valoració molt positiva de l’edició d’enguany, ja que encara que sempre hi ha algun punt menor per millorar, s’ha assolit un nivell d’organització molt bo que ha permés el transcurs de la prova sense cap incidència destacable. En aquest sentit els responsables de la prova volen agrair públicament tot el suport dels espònsor, col·laboradors, voluntaris, agrupacions de Protecció Civil de Dénia, Ondara, el Verger, Teulada i Calp, Policia Local de Beniarbeig i Ondara i als ajuntaments de Beniarbeig, Ondara i Sanet i els Negrals.

Amb això, la marxa beniarbegina és l’encarregada de donar el tret de sortida del VIII Circuit BTT de les Comarques Centrals. Una competició composta per un total de set proves que finalitzà al juny amb la prova de Benissa, després de passar per les cites de Benigànim, Senija, Vilallonga, Castelló de Rugat i Quatretonda. Per ara, la classificació per equips del circuit té al capdavant a conjunt de Multiesport, seguits per La Cava Team i Master Bike.