965 76 60 18 - Plaza 9 de octubre, 03778 Beniarbeig ajuntament@beniarbeig.org Valencià Espanyol

Després d’onze anys, el C.F. Beniarbeig torna a la competició, des d’aquella riuada que s’emportara el pont i també el camp de futbol. L’equip del poble inicia així una nova campanya plena d’il·lusió en el Grup 12 de la segona regional. Aquest estiu ha servit per configurar un equip amb 22 jugadors majoritàriament locals, però que també compta amb aportacions de poblacions veïnes. L’encarregat de liderar el grup serà el denier Pepe Montoro, qui arriba com a entrenador a Beniarbeig amb l’experiència d’haver estat al capdavant d’equips com l’Atlético Dénia, la UD Ondarense o el Juvenil Pedreguer.

Per ara, la pretemporada ha permès arrancar amb un calendari d’entrenaments els dimarts, dijous i divendres de 19:00 a 21:00 i amb l’enfrontament de partits amistosos amb els equips de Gata de Gorgos, Xàbia i Ondara. Però l’exigència del projecte no radica tan sols en allò esportiu i, com en qualsevol iniciativa que comença de zero, la part organitzativa també ha suposat un esforç considerable. En aquests moments, la directiva formada cerentment compta amb Javier Picornell (president), Vicent Morell (vicepresident), Àngel Picornell (tresorer), David Colom (secretari) i José Vicente Morell (vocal), els quals han llançat una campanya de captació de socis amb l’eslògan «Sense història no hi ha sentiments. Ajuda’ns a créixer.» i amb una quota de 20€ anuals.

Des dels responsables de l’equip agraeixen el suport que estan rebent per part del poble, tant en forma de socis com d’empreses col·laboradores i de l’Ajuntament de Beniarbeig, qui des del primer moment ha facilitat les gestions administratives per a la regularització del club, ha aportat el material esportiu i està treballant per a que les instal·lacions estiguen completament operatives el més prompte possible.