965 76 60 18 - Plaza 9 de octubre, 03778 Beniarbeig ajuntament@beniarbeig.org Valencià Español

Després d’onze anys, el C.F. Beniarbeig torna a la competició, des d’aquella riuada que s’emportara el pont i també el camp de futbol. L’equip del poble inicia així una nova campanya plena d’il·lusió en el Grup 12 de la segona regional. Aquest estiu ha servit per configurar un equip amb 22 jugadors majoritàriament locals, però que també compta amb aportacions de poblacions veïnes. L’encarregat de liderar el grup serà el denier Pepe Montoro, qui arriba com a entrenador a Beniarbeig amb l’experiència d’haver estat al capdavant d’equips com l’Atlético Dénia, la UD Ondarense o el Juvenil Pedreguer.

Per ara, la pretemporada ha permès arrancar amb un calendari d’entrenaments els dimarts, dijous i divendres de 19:00 a 21:00 i amb l’enfrontament de partits amistosos amb els equips de Gata de Gorgos, Xàbia i Ondara. Però l’exigència del projecte no radica tan sols en allò esportiu i, com en qualsevol iniciativa que comença de zero, la part organitzativa també ha suposat un esforç considerable. En aquests moments, la directiva formada cerentment compta amb Javier Picornell (president), Vicent Morell (vicepresident), Àngel Picornell (tresorer), David Colom (secretari) i José Vicente Morell (vocal), els quals han llançat una campanya de captació de socis amb l’eslògan «Sense història no hi ha sentiments. Ajuda’ns a créixer.» i amb una quota de 20€ anuals.

Des dels responsables de l’equip agraeixen el suport que estan rebent per part del poble, tant en forma de socis com d’empreses col·laboradores i de l’Ajuntament de Beniarbeig, qui des del primer moment ha facilitat les gestions administratives per a la regularització del club, ha aportat el material esportiu i està treballant per a que les instal·lacions estiguen completament operatives el més prompte possible.

Después de once años, el C.F. Beniarbeig vuelve a la competición, desde aquella riada que se llevó el puente y también el campo de fútbol. El equipo del pueblo inicia así una nueva campaña llena de ilusión en el Grupo 12 de la segunda regional. Este verano ha servido para configurar un equipo con 22 jugadores mayoritariamente locales, pero que también cuenta con aportaciones de poblaciones vecinas. El encargado de liderar el grupo será el dianense Pepe Montoro, quien llega como entrenador a Beniarbeig con la experiencia de haber estado al frente de equipos como el Atlético Dénia, la UD Ondarense o el Juvenil Pedreguer.

Por ahora, la pretemporada ha permitido arrancar con un calendario de entrenamientos los martes, jueves y viernes de 19:00 a 21:00 y con el enfrentamiento de partidos amistosos con los equipos de Gata de Gorgos, Xàbia y Ondara. Pero la exigencia del proyecto no radica sólo en lo deportivo y, como en cualquier iniciativa que empieza de cero, la parte organizativa también ha supuesto un esfuerzo considerable. En estos momentos, la directiva recientemente formada cuenta con Javier Picornell (presidente), Vicent Morell (vicepresidente), Ángel Picornell (tesorero), David Colom (secretario) y José Vicente Morell (vocal), los cuales han lanzado una campaña de captación de socios con el eslogan «Sin historia no hay sentimientos. Ayúdanos a crecer.» i con una cuota de 20 € anuales.

Desde los responsables del equipo agradecen el apoyo que están recibiendo por parte del pueblo, tanto en forma de socios como de empresas colaboradoras y del Ayuntamiento de Beniarbeig, quien desde el primer momento ha facilitado las gestiones administrativas para la regularización del club, ha aportado el material deportivo y está trabajando para que las instalaciones estén completamente operativas lo antes posible.

Pin It on Pinterest