965 76 60 18 - Plaza 9 de octubre, 03778 Beniarbeig ajuntament@beniarbeig.org Valencià Español

El C.F. Beniarbeig va organitzar el que ha estat el I Trofeu Luis Gil Pastor i que va comptar amb el patrocini de Construccions Vinyals i la col·laboració de l’Ajuntament de Beniarbeig. La jornada pretenia ser un homenatge a la labor de Luis Gil Pastor

(1946-2016) al capdavant del club, i al mateix temps dotar a l’equip i a l’afició d’un esdeveniment amb el que preparar-se per a l’inici de la temporada.

En la competició van participar els equips del C.F. Gata de Gorgos i U.E. Pedreguer, enfrontant en el primer partit a aquest últim contra el conjunt local, un partit que va acabar amb una victòria d’1-0 per als amfitrions, els quals es van veure beneficiats per l’ajustada agenda dels pedreguers, que al tindre partit de competició per la vesprada van haver d’acudir a Beniarbeig amb una plantilla formada majoritàriament per jugadors de l’equip juvenil.

A continuació va tindre lloc el partit entre els dos equips convidats i amb un 2-1 a favor dels gaters faria que fora l’últim partit el que decidira als campions del torneig. Finalment, el resultat de 2-1 es va repetir, però en aquesta ocasió van ser els de Beniarbeig qui s’emportaren el partit i el torneig, deixant al de Gata de Gorgos amb la segona posició. A l’acabar la competició el club va preparar un dinar en les mateixes instal·lacions esportives per als jugadors convidats, socis i afició, amb la que reuniren a més de 200 comensals.

El C.F. Beniarbeig organizó el que ha sido el I Trofeo Luis Gil Pastor, que además contó con el patrocinio de Construcciones Vinyals y la colaboración del Ayuntamiento de Beniarbeig. La jornada pretendía ser un homenaje a la labor de Luis Gil Pastor (1946-2016) al frente del club, y al mismo tiempo dotar al equipo y a la afición de un evento con el que prepararse para el inicio de la temporada.

En la competición participaron los equipos del C.F. Gata de Gorgos y U.E. Pedreguer, enfrentando en el primer partido a este último contra el conjunto local, un partido que terminó con una victoria de 1-0 para los anfitriones, los cuales se vieron beneficiados por la apretada agenda de los pedregueros que al tener partido de competición por la tarde tuvieron que acudir a Beniarbeig con una plantilla formada mayoritariamente por jugadores del equipo juvenil.

A continuación tuvo lugar el partido entre los dos equipos invitados y con un 2-1 a favor de los gateros haría del último partido el más decisivo del torneo. Finalmente, el resultado de 2-1 se repitió, pero en esta ocasión fueron los de Beniarbeig quienes se llevaron el partido y el torneo, dejando al Gata en la segunda posición. Al terminar la competición el club preparó una comida en las mismas instalaciones deportivas para los jugadores invitados, socios y afición, con la que reunieron a más de 200 comensales.

Pin It on Pinterest