965 76 60 18 - Plaza 9 de octubre, 03778 Beniarbeig ajuntament@beniarbeig.org Valencià Espanyol

La commemoració del Dia Internacional de la Dona va començar a Beniarbeig el mateix divendres 8 de març, quan una cinquantena de persones, majoritàriament dones, es van concentrar a la plaça del 9 d’Octubre per donar suport a aquesta data. Entre les assistents s’han pogut vore dones de totes les edats, que van voler finalitzar la concentració amb una fotografia col·lectiva. A l’endemà, per al matí de dissabte es va organitzar al pavelló una sessió de fitness que va comptar amb 25 participants. L’activitat va estar dirigida per Esther Calatayud, qui va realitzar diversos tallers; de sol pèlvic, anticel·lulític, de cervicals i balls.

El cap de setmana finalitzava amb una multitudinària caminada solidària organitzada per l’Associació de Mestresses de Casa de Beniarbeig. La cita va concentrar en el matí de diumenge a més de 220 persones en la plaça del 9 d’Octubre, des d’on després de la lectura del manifest es va donar el tret d’eixida d’una caminada que enguany comptava amb dues rutes, una de 2km i un altra de 4km. Una volta els participants van finalitzar els recorreguts, es van reunir de nou tots a l’Àrea Recreativa del Riu Girona, on l’associació havia preparat un esmorzar.

Des de l’organització de la caminada han mostrat la seua satisfacció pel resultat, la qual qualifiquen «d’excel·lent per tota la participació i la col·laboració» amb la que han aconseguit recaptar vora 1.000€, els quals aniran destinats íntegrament a l’Associació Espanyola Contra el Càncer.