965 76 60 18 - Plaza 9 de octubre, 03778 Beniarbeig ajuntament@beniarbeig.org

L’equip de futbol del poble ha tornat, i amb força. Beniarbeig torna a tindre equip de futbol en la segona regional, restaurant-se així una afició amb una gran tradició que sempre remet a la nostàlgia de molts veïns del municipi. Des del Beniarbeig CF volem fomentar la practica d’aquest esport tan vinculat al poble i, qui sap si, en un futur pròxim crear les Escoles Municipals de Futbol.

El C.F. Beniarbeig reapareixerà en el grup XII, junt amb altres equips de la comarca, com el Poble Nou de Benitatxell, Teulada o Moraira. El ressorgiment del futbol en el municipi ve impulsat per l’Ajuntament de Beniarbeig, que ja ha començat les obres de millorament del camp de futbol del Girona. S’acomplix d’aquesta manera una reivindicació històrica dels veïns i esportistes locals. A més, es realitzaran millores relacionades amb la il·luminació del camp i amb la instal·lació de les torres de llum, així com també el tancament perimetral i uns banquets per a que els aficionats puguen seure i disfrutar del partit.

Necessitem tota la ajuda possible per a fer-nos créixer. Hem llançat una campanya de captació de socis del C.F. Beniarbeig per a la temporada 2018-19. Aquesta campanya es dirigeix a tota la gent que desitge col·laborar amb l’equip del seu poble i té l’objectiu fer socis del C.F. Beniarbeig des de només 20€. Per això els dilluns estarem disponibles de 19:15 a 21:15 per a fer socis, serà a la seu del club, a l’antic CEIP Benicadim, concretament a les cases dels mestres.

Entre els beneficis de ser socis destaquen la de rebre una bufanda del C.F. Beniarbeig o poder vindre amb l’autobús dels jugadors als partits de fora, en aquells casos en que el club en pose. A més, si eres empresari i vols col·laborar pots fer-ho de diferents formes (publicitat als cartells dels partits, al camp de futbol…).

Amunt Beniarbeig!