965 76 60 18 - Plaza 9 de octubre, 03778 Beniarbeig ajuntament@beniarbeig.org Valencià Espanyol

Com ja s’havia anunciat, la novel·la escollida pel Club de Lectura per al mes de maig ha estat En el lago, una obra confeccionada a quatre mans entre Javier Martos i Jesús Gordillo i ambientada en les terres altes escoceses. Un llibre que inicia al Club de Lectura en el gènere de la fantasia, del que els lectors hem destacat la seua facilitat de lectura i la capacitat de mantenir el misteri fins arribar a un final poc previsible.

La temporada lectora l’acabarem amb Narradores de la noche (2016), de l’escriptor sirià Rafik Schami i la tertúlia està prevista per al dijous 5 de juliol. Com sempre, si algú vol sumar-se o més informació del funcionament del Club de Lectura tan sols ha de contactar amb la biblioteca.

Com en altres anys, amb l’arribada de l’estiu la biblioteca també adaptarà el seu horari als matins. D’aquesta forma, a partir del 25 de juny la biblioteca estarà oberta de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00.

Narradores de la noche, Rafik Schami

Salim, cochero de Damasco, conoce un sinfín de cuentos maravillosos que fascinan a todos sus oyentes, como los de Scheherezade. Un día enmudece, víctima de un encantamiento. Sus siete historias únicas tendrán la virtud de salvarlo, y éstas le serán ofrecidas cada noche en boca de siete amigos casi octogenarios. Hasta que una de estas insÛlitas narraciones sea capaz de romper el hechizo de Salim y devolverle el habla.