965 76 60 18 - Plaza 9 de octubre, 03778 Beniarbeig ajuntament@beniarbeig.org

Finalitza la temporada del Club de Lectura amb la tertúlia sobre Ethan Frome i Las hermanas Bunner, dos novel·les curtes de l’estatunidenca Edith Wharton (1862-1937). Dos històries que mostren la realitat de les classes més humils de finals del s.XIX, sobretot la de les dones, amb el matrimoni i la vida domèstica com a eix central, tant en l’àmbit rural amb Ethan Frome, com en l’entorn urbà novaiorquès on es desenvolupa Las hermanas Bunner.

Ambdues obres estan impregnades d’una constant tristesa provocada per la impotència a la que es veuen sotmesos els seus protagonistes. Amb tot, l’absència d’alegria en les lectures no ha estat un impediment per a que tots els assistents a la sessió del club hagen mostrat una valoració molt positiva cap a les dues novel·les i la seua autora.

Es tanca així un curs de lectures que va començar el passat octubre amb La libreria (Penelope Fitgerald, 1979) i va continuar amb Palmeras en la nieve (Luz Gabás, 2012) i Balzac y la joven costurera china (Dai Sijie, 2000). Un any que, encara que no s’han treballat molts llibres, sí que ha estat molt productiu, tant per les incorporacions de nous membres que han permés consolidar ja un bon grup, com per la valoració que s’ha fet de les lectures triades.