965 76 60 18 - Plaza 9 de octubre, 03778 Beniarbeig ajuntament@beniarbeig.org Valencià Español

Un any més torna la Volta a Peu a Beniarbeig 2019 organitzada pel Club d’Atletisme Capicua i per l’Ajuntament de Beniarbeig. Serà el proper dissabte 19 d’octubre i com sempre, el lloc d’eixida i d’arribada serà la plaça del 9 d’Octubre. Tindrà una distància de 7km per als corredors i de 4’5km per a la modalitat de caminants, així com també comptarà amb proves més curtes per als xiquets. Les inscripcions podran fer-se fins al 18 d’octubre a través de Somesport, amb un preu de 5€ per als adults i gratis per als xiquets.

Pel que fa a l’hora d’eixida de les proves, les dels xiquets es faran a partir de les 17:00, per a les 18:00 donar el tret d’eixida a la cursa. D’entre tots els participants s’obsequiarà amb una samarreta als 250 primers corredors i als 50 primers caminants.

 

Once again, the Beniarbeig Road Race, organised by the Club d’Atletisme Capicua and by Beniarbeig Town Hall, will take place on 19th October. As always, the start and finish of the race will be from the plaza del 9 de Octubre. The race is 7 km for runners and 4.5km for walkers, and there will also be shorter routes for children. You can put your name down up to 18th October through Somesport.com, 5€ for adults and free for children.

As far as starting times are concerned, the children’s races will start at 5pm, and at 6pm the pistol will be fired to start the adults’ race. A T-shirt will be given to the first 250 runners and the first 50 walkers.

Un año más vuelve la Volta a Peu a Beniarbeig organizada por el Club d’Atletisme Capicua y por el Ayuntamiento de Beniarbeig. Será el próximo sábado 19 de octubre y como siempre, el sitio de salida y de llegada será la plaza del 9 de Octubre. Tendrá una distancia de 7 km para los corredores y de 4’5km para la modalidad de caminantes, así como también contará con pruebas más cortas para los niños. Las inscripciones podrán hacerse hasta el 18 de octubre a través de Somesport.com, con un precio de 5€ para los adultos y gratis para los niños.

Por lo que se refiere a la hora de salida de las pruebas, las de los niños se harán a partir de las 17:00, para así a las 18:00 dar el pistoletazo de salida a los adultos. De entre todos los participantes se obsequiará con una camiseta a los 250 primeros corredores ya los 50 primeros caminantes.

 

Pin It on Pinterest