965 76 60 18 - Plaza 9 de octubre, 03778 Beniarbeig ajuntament@beniarbeig.org Valencià Español

La Vª edició dels Econtres a Beniarbeig ha finalitzat aquest dijous 24 de maig amb Balls en Valls, un espectacle basat en l’obra del poeta alcoià Joan Valls (1917-1989) que barreja música, poesia i teatre. El projecte Balls en Valls ha estat concebut per a la celebració del centenari del naixement de Valls.

L’acte va ser introduït per Toni González Picornell i va comptar amb la participació dels actors Juli Cantó i Mercè Tienda, mentre que la part musical va estar a càrrec de Nonet Ciutat Big Band, amb Moisès Olcina a la direcció. Un espectacle que va intercalar la lectura d’alguns dels poemes amb la dramatització i la música en directe, aconseguint així un resultat d’allò més eclèctic. Tot amb una posada en escena que evocava l’Orquestra Iris dels als anys cinquanta, a la que Valls pertanyia.

Els Encontres a Beniarbeig tanquen així el cicle de conferències literàries iniciades al gener, que en aquesta edició han volgut fer un repàs a la trajectòria del projecte recuperant a alguns del conferenciants de les anteriors edicions. D’aquesta manera, i amb l’objectiu d’apropar-se a la literatura des de tots els fronts, els Encontres han traslladat de nou a Beniarbeig a persones de referència en cadascun dels seus camps, com Simona Škrabecs, Joan F. Mira, Antoni Furió, Antoni Riera i Carmen Alemany.

La Vª edición de los Encontres a Beniarbeig ha finalizado este jueves 24 de mayo con Balls en Valls, un espectáculo basado en la obra del poeta alcoyano Joan Valls (1917 a 1989) que mezcla música, poesía y teatro. El proyecto Balls en Valls ha sido concebido para la celebración del centenario del nacimiento de Valls.

El acto fue introducido por Toni González Picornell y contó con la participación de los actores Juli Cantó y Mercè Tienda, mientras que la parte musical estuvo a cargo Nonet Ciutat Big Band, encabezada por Moisés Olcina. El espectáculo intercaló la lectura de algunos de los poemas con la dramatización y la música en directo, consiguiendo así un resultado de lo más ecléctico. Todo con una puesta en escena que evocaba la Orquesta Iris de los en los años cincuenta, a la que Valls pertenecía.

Los Encontres a Beniarbeig cierran así el ciclo de conferencias literarias iniciadas en enero, que en esta edición han querido hacer un repaso a la trayectoria del proyecto recuperando algunos de conferenciantes de las anteriores ediciones. De este modo, y con el objetivo de acercarse a la literatura desde todos los frentes, los Encuentros han trasladado de nuevo a Beniarbeig a personas de referencia en cada uno de sus campos, como Simona Škrabec, Joan F. Mira , Antoni Furió, Antoni Riera y Carmen Alemany.

Pin It on Pinterest