965 76 60 18 - Plaza 9 de octubre, 03778 Beniarbeig ajuntament@beniarbeig.org Valencià Espanyol

Durant aquestes setmanes, la majoria de lligues esportives acaben de superar la meitat de la temporada. És per això que hem volgut saber l’estat de l’esport local, conèixer com els ha anat la primera part del curs esportiu i també que ens expliquen com encaren les properes jornades.

En primer lloc, el grup de futbol sala de les Escoles Esportives Municipals arriba a mitjan temporada situant-se en la meitat de la taula de la classificació de la lliga comarcal. Una posició que per al seu entrenador, David Colom, permet afrontar tots els partits amb una actitud activa i desenvolupar el treball fet en els entrenaments. A hores d’ara el futbol sala local està format per un equip de categoria infantil, que compta amb onze jugadors. Una xifra òptima per a Colom, qui apunta a que «per al proper any esperem que, entre els jugadors que segueixen enguany i amb noves incorporacions, podam refer els equips infantils i cadets». Per ara, la il·lusió i motivació de l’equip contribueixen a un bon ambient de grup i aprofiten per convidar a tots aquells que vulguen assistir als partits a que s’arrimen els dissabtes de partit a les 11:30 al pavelló municipal.

Pel que fa a l’escola de voleibol, continua una temporada marcada per la falta d’efectius. Una manca de jugadors i jugadores que no ha permés competir, però que no ha estat cap impediment per continuar els entrenaments amb regularitat. És la mateixa entrenadora Lorena Pérez, qui afirma que «s’està treballant per poder fer algun partit amistós i que de cara la propera temporada esperem poder formar equip». Per ara ja disposen de les dos primeres incorporacions masculines.

Per últim, el C.F. Beniarbeig ha traspassat l’equador de la temporada i ja està immers en una segona volta en la que esperen aprofitar la consolidació del grup per millorar els resultats. Des del mateix club reconeixen que aquesta primera temporada els resultats no són en cap cas una prioritat, i que situar-se al capdavall de la taula és d’allò més normal. Un fet habitual en aquestes situacions que així han constatat alguns jugadors dels equips veïns, els quals han traslladat a l’equip del Girona el missatge de que els primers passos en aquestes competicions són durs, i que allò més important en els primers mesos és la consolidació de l’equip.

En aquests moments el club beniarbegí manté una plantilla estable d’uns 22 jugadors, amb la que encaren una segona part de la lliga majoritàriament en terreny local. Compensaran així els partits inicials que van haver de canviar d’ubicació per les obres de millora del Camp del Girona. Per ara, el club acaba de fer-se amb la primera victòria en competició amb un 2-0 contra l’Sporting Campello, amb el que sumen els primers punts de la temporada. Una victòria que també aporta un sentiment de justícia per als beniarbegins, qui reconeixen que el Campello és un dels equips amb els que més possibilitats de puntuar tenien. Una oportunitat que en el partit d’anada no van poder aprofitar. D’aquesta manera, els dos gols els han permés sumar els tres punts gràcies a Àlex Martínez, qui al minut 37 estrenava el marcador i a Jesús Vives que s’encarregara de deixar el marcador definitiu en el minut 61 de la segona part. Un 2-0 que no tan sols va costar de fer, sinó també de mantindre, a causa de l’expulsió de Martínez al minut 70, la qual cosa deixava als del Girona amb una major vulnerabilitat, no permetent-los confiar en la victòria fins al final del partit.

Més enllà de l’activitat competitiva, el club ha organitzat per al diumenge 10 de febrer a les 11:30 el primer partit C.F. Beniarbeig vs Veterans Beniarbeig. La jornada començarà a les 9:30 amb esmorzar per a tots els socis i aficionats que vulguen apropar-se. A continuació tindrà lloc l’encontre entre l’actual equip local i una heterogènia formació d’antics jugadors del club. Tota una mostra de la bona acceptació que ha tingut la recuperació del futbol beniarbegí.