965 76 60 18 - Plaza 9 de octubre, 03778 Beniarbeig ajuntament@beniarbeig.org

L’equip de volei aleví de les Escoles Esportives Municipals s’ha classificat per al campionat provincial. La prova tindrà lloc el proper 20 de maig i reunirà als millors equips de la Província d’Alacant. La presència en aquesta competició és el resultat de la bona tasca que ha fet l’equip local en la lliga comarcal, on acabada la primera volta, tan sols han perdut un partit dels vuit disputats. Així, amb 15 punts, l’equip beniarbegí està situat al capdavant de la classificació
.

Amb tot, l’entrenadora Lorena Pérez veu el campionat provincial com una oportunitat per guanyar experiència i alhora fer grup. A més, en aquests moments una de les prioritats de l’equip és l’ampliació de la plantilla actual i la consolidació dels equips per a la propera temporada, un tema sempre present en els equips infantils. En aquest cas, el nombre de jugadores és molt just, per la qual cosa es veuen obligades jugar molt de temps. Cal remarcar que, encara que a hores d’ara, l’equip estiga compost íntegrament per xiques, també hi poden participar i competir xics.

Pel que fa al futur del volei beniarbegí, es necessitarà de noves incorporacions per a la propera temporada, ja que per a la següent curs, una part de l’equip passarà a categoria infantil, per la qual cosa es requeriran més persones amb les que es puguen completar els dos equips, l’aleví i l’infantil.

Pin It on Pinterest