965 76 60 18 - Plaza 9 de octubre, 03778 Beniarbeig ajuntament@beniarbeig.org Valencià Espanyol

El millor equip de la primera fase va realitzar una final perfecta després de superar el primer joc de la final on els seus rivals quasi les sorprenen en un gran inici d’Ana Sanchis i Amparo

El millor equip de la primera fase del Circuit sub-23 ha aconseguit el títol absolut després d’una gran final davant Ana de València i Amparo de València, guanyant 25 a 0. L’equip d’Ana Puertes de Beniparrell i Fanni partien com a favorites però no es podien fiar de l’únic equip que les havia guanyat en la primera fase, Ana Sanchis de València i Amparo de Moncada, que van començar molt bé el primer joc i a punt van estar de posar el 0 a 5, en el marcador després d’aconseguir un val net i quinze al seu favor, en uns primers quinzes súper disputats. Però la confiança i el saber de patir d’Ana i Fanni van fer que alçaren aquestes primeres dificultats, per a anar a poc a poc minant la moral de les seus rivals. Amparo ho intente tot, però Ana i Fanni tractaven d’evitar que entrara en joc la zurda del club de pilota de Borbotó. Ana i Fanni van ser un “rodillo” en la final i no van deixar que entraren les seus rivals per a aconseguir aquest gran triomf. Ana Puertes aconsegueix el seu segon Circuit sub-23, després de conquistar el de 2017 i el de 2018. Per la seua banda, Fanni aconsegueix el seu segon títol, després de guanyar el Circuit sub-18 en 2016 i el Circuit sub-23 en 2018. Per la seua banda Amparo es quede novament subcampiona del sub-23, per tercer any consecutiu, sent una de les jugadores més regulars de les competicions femenines. Ana Sanchis s’ha convertit en la jugadora revelació d’aquesta edició. La tercera posició l’han conquistat Victòria de València i Joana de Tavernes Blanques, després de guanyar 25 a 20, a Aida de Moixent i Noelia de Beniparrell. Novament en una partida molt disputada i dura, on van començar guanyant Aida i Noelia, però que no van poder guanyar davant un equip que ha acabat a gran nivell. Els quatre equips finalistes han realitzat una excel·lent competició en aquesta edició. Prèviament a les finals del sub-23 es presente l’escola d’Alcàsser i una representació de les jugadores que jugaran la fase final dels JECV de frontó individual femení en un trinquet que va tenir una gran entrada.

Resultats de les finals de l’III Circuit sub-23 femení de raspall. Trinquet d’Alcàsser.
– Final 3er lloc
Aida Moixent i Noelia Beniparrell – 20 – Victòria València i Joana Tavernes Blanques – 25

– Final absoluta
Ana Puertes Beniparrell i Fanni Beniarbeig – 25 – Ana Sanchis València i Amparo Moncada – 0

Van lliurar els trofeus i medalles a les finalistes José Daniel Sanjuán, president de la Federació de Pilota Valenciana, Paco Alos, director de relacions institucionals de Caixa Popular, Sebastià Giner, coordinador de pilota valenciana de pilota valenciana i Paco Marí, regidor d’esports d’Alcàsser.

Podium final Circuit sub-23 de raspall:
1º – Ana Puertes Beniparrell – Fanni Beniarbeig
2º – Ana Sanchis València – Amparo Moncada
3º – Victòria València – Joana Tavernes Blanques
4º – Aida Moixent – Noelia Beniparrell