965 76 60 18 - Plaza 9 de octubre, 03778 Beniarbeig ajuntament@beniarbeig.org Valencià Espanyol
La jugadora de la Marina Alta ha quedat campiona de la primera fase junt a Ana de Beniparell, amb tres partides guanyades i una partida perduda, desprès de guanyar en l’última jornada. Ara jugaran la final absoluta aquest dissabte 17 de febrer davant ‘equip de Ana Sanchis de València i Amparo de Moncada, l’equip que li va guanyar per 15 a 25, per la qual cosa, la final pot ser molt disputada.
“Emoció fins a l’últim quinze en el sub-23 de raspall femení a la primera fase”

Ana de Beniparrell i Fanni de Beniarbeig campiones de la primera fase del sub-23 de raspall. Aida de Moixent i Noelia de Beniparrell perden el tren de la gran final en l’últim joc de la partida, després d’una partida espectacular.

El sub-23 va tancar la gran jornada de raspall femení, amb dos partides amb punts molt importants en joc per a saber que equips jugarien cada final, i el colofó va ser increïble. Quatre equips tenien opcions de jugar la gran final en l’última jornada. Ana Sanchis de València i Amparo de Moncada que no van jugar anaven primeres i necessitaven que una de les seues perseguidores perderen en una de les seues partides de l’última jornada. En la primera partida s’enfrontaven Anabel de Tavernes Blanques i Myriam d´Alquería d´Asnar contra Ana de Beniparrell i Fanni de Beniarbeig. Les primeres estaven eliminades, encara que van tractar de donar una bona imatge i van guanyar el primer joc de la partida, amb una bona actuació d´Anabel. Però Ana i Fanni a poc a poc es van soltar i van aconseguir guanyar els següents cinc jocs per a certificar la seua classificació a la gran final i aconseguir el títol de campiones de la primera fase. La partida que va tancar la jornada va ser impressionant, una partida de gran nivell, dura i llarga, amb quinzes molt barallats.. L’equip d’Aida de Moixent i Noelia de Beniparrell, necessitava la victòria per a jugar la gran final i va començar guanyant el primer joc de la partida però Victòria de València i Joana de Tavernes Blanques van demostrar en el primer joc que anaven a barallar la partida, 8 val es van donar, 4 per equip. Els dos equips guanyaven el traure, encara que l’equip d’Aida, sempre li costava més guanyar el joc. La partida arriba al 20 iguals, i en aqueix moment la pressió els va pesar més a Aida i Noelia, guanyant l’últim joc Victoria i Joana, després d’una partida molt completa de les quatre jugadores.

Resultats de l’última jornada de la primera fase:
Circuit sub-23 de raspall.
– Ana Puertes CPV Beniparrell i Fanni CPV Beniarbeig-El Verger – 25 – Anabel CPV Borbotó i Myriam CPV Alquería d´Asnar – 5

– Aida CPV Borbotó i Noelia CPV Beniparrell – 20 – Victoria CPV Rafelbunyol i Joana CPV Tavernes Blanques – 25

– Classificació final de la primera fase del Circuit sub-23 de raspall:
1º – Ana Puertes CPV Beniparrell – Fanni CPV Beniarbeig-El Verger – 9 pts
2º – Ana Sanchis CPV Borbotó – Amparo CPV Borbotó – 8 pts
3º – Aida CPV Borbotó – Noelia CPV Beniparrell – 7 pts
4º – Victoria CPV Rafelbunyol – Joana CPV Tavernes Blanques – 6 pts 5º – Anabel CPV Borbotó – Myriam CPV Alquería d´Asnar – 0 pts

Dissabte que ve 17 de febrer, jugaran la final absoluta els equips d’Ana Puertes i Ana Sanchis, mentre que la final per la tercera plaça la jugaran els equips d’Aida i Victoria, que serà la revenja de la partida disputada aquest dissabte.

Programa finals Circuit Sub-23: 

-17:30 hores. Final 3er lloc.

Ana Puertes Beniparrell i Fanni Beniarbeig contra Ana Sanchis València i Amparo Moncada

– 18:30 hores. Final absoluta.

Aida Moixent i Noelia Beniparrell contra Victoria València i Joana Tavernes Blanques