965 76 60 18 - Plaza 9 de octubre, 03778 Beniarbeig ajuntament@beniarbeig.org Valencià Espanyol

El III Eurojove de Pilota a Mà s’ha disputat a Tavernes Blanques (l’Horta Nord) durant la setmana del 25 al 28 de juliol. En ell van participar equips de diversos països d’Europa, entre ells, la selecció valenciana que feia alhora d’amfitriona i en la que la categoria femenina sub17 estava representada per Mar (Bicorb), Victòria (València) i Fanni (Beniarbeig). Un trio que, justament ara fa 2 anys, es va fer amb l’or en la modalitat One Wall durant el passat campionat celebrat a Itàlia.

En aquesta ocasió, l’equip de la beniarbegina ha repetit l’èxit de fer-se amb el primer lloc del pòdium en One Wall i a més, també en la modalitat de Joc Internacional, una modalitat en absència de parets i que es va disputar en un camp de futbol.

Durant els quatre dies de competició, les valencianes han hagut de superar el enfrontaments contra els conjunts d’Itàlia, Bèlgica i Països Baixos. Des d’un primer moment, l’enfrontament contra les neerlandeses ja es preveia exigent, a la qual cosa es va haver de sumar la duresa del partit contra les belgues. Amb tot, l’equip valencià va superar positivament tots els partits i va accedir una volta més al primer lloc de la competició europea. Dos medalles d’or que contribuïren a que la selecció valenciana fora qui més medalles aconseguira. De fet, des d’un principi era ben conegut el potencial dels esportistes valencians i la possibilitat de fer-se amb la majoria dels ors, Fanni així ho corrobora afirmant que «sabíem que podíem guanyar, però això no ha impedit que durant les setmanes prèvies entrenàrem amb el màxim esforç». D’aquesta manera, finalitza la tercera edició de l’Eurojove de Pilota a Mà, el qual es pronostica que una volta celebrats a Bèlgica, Itàlia i València, la propera parada siga d’ací dos anys als Països Baixos.

Des de l’Ajuntament de Beniarbeig es vol transmetre públicament l’enhorabona a Fanni Mas Escrivà pels resultats aconseguits en la seua carrera esportiva i per vincular el nom del poble als valors de l’esport.