965 76 60 18 - Plaza 9 de octubre, 03778 Beniarbeig ajuntament@beniarbeig.org

La Unió Musical Beniarbeig ha participat un any més de la Campanya d’Intercanvis Musicals que organitza la Generalitat Valenciana a través de l’Institut Valencià de Cultura. Enguany s’ha fet amb la Unió Musical d’Orba, amb la que s’han realitzat dos concerts els dies 18 i 19 de juliol a Beniarbeig i a Orba, respectivament.

En ambdós casos les actuacions es van fer per la nit a l’aire lliure i amb vora un centenar d’assistents que van poder escoltar les interpretacions de d’Out of Africa, Cirque du Soleil i Hores d’estiu, per part dels d’Orba sota la batuta de Jaume Fornet, i dels pasdobles Larga cordobesa i Música y vinos per part dels beniarbegins, qui també van interpretar les obres Man of La Mancha i Lorraine sota la direcció de Filibert Mira. Va ser també la banda de Beniarbeig qui va oferir de bis el pasdoble La Vereda, però en aquesta ocasió Mira va voler cedir la batuta a Elies Aibar, ex-director la Unió Musical Beniarbeig que es trobava com a músic de la Unió Musical d’Orba.

Durant l’acte, la Unió Musical Beniarbeig també va voler aprofitar per fer públic el resultat de l’última Assemblea General, en la que es va procedir al canvi de la Junta Directiva, i a la qual s’incorporen Diego Ferrando i Inés Sendra com a vocals i en la que Ana Picornell relleva a Carles Escrivà com a presidenta. Picornell també va compartir amb tots els presents el seu agraïment a Escrivà per la gran tasca que ha fet al capdavant de la Unió Musical Beniarbeig durant aquests últims quatre anys i amb la seua voluntat de continuar el treball del seu predecessor.