965 76 60 18 - Plaza 9 de octubre, 03778 Beniarbeig ajuntament@beniarbeig.org

La piscina municipal obrirà les seues portes el proper dissabte 16 de juny. Els horaris d’obertura seran de 10:00 a 21:00 de dilluns a divendres i d’11:00 a 20:00 en cap de setmana. A partir del diumenge 12 d’agost l’hora de tancament serà tots els dies a les 20:00.

Enguany també hi haurà cursos de natació, del 9 al 27 de juliol, organitzats per la Regidoria d’Esports i patrocinats per la Diputació d’Alacant. Els cursos estan dirigits a tots els xiquets d’entre 4 i 14 anys i tindran preferència en la inscripció aquells que siguen residents al municipi. Les sessions seran de vora 50 minuts al dia en horari de vesprada. El preu de la inscripció seran 10€ i es podran fer a l’ajuntament fins al 29 de juny. A la pàgina web i a l’ajuntament es pot trobar la informació completa i els impresos d’inscripció.

A més, per segon any consecutiu la piscina comptarà amb servei de bibliopiscina, un trosset de la Biblioteca Municipal que s’instal·larà a la piscina. La bibliopiscina permet als banyistes gaudir de la selecció de llibres i revistes, els quals estaran disposats en un armari muntat per a l’ocasió. Allí es poden trobar llibres infantils, de cuina, de viatges i literatura en diverses llengües. El funcionament és fàcil, els llibres es poden agafar per a llegir allí a la piscina, o qui vulga també pot emportar-se’ls a casa sense haver de registrar-ho a cap lloc. Això sí, una volta finalitzada la lectura, el llibre s’ha de retronar al lloc d’on s’ha agafat. El servei el poden utilitzar TOTS els usuaris de la piscina, no cal ser soci de la biblioteca ni estar empadronat.