965 76 60 18 - Plaza 9 de octubre, 03778 Beniarbeig ajuntament@beniarbeig.org Valencià Español

La piscina municipal obrirà les seues portes el proper dissabte 16 de juny. Els horaris d’obertura seran de 10:00 a 21:00 de dilluns a divendres i d’11:00 a 20:00 en cap de setmana. A partir del diumenge 12 d’agost l’hora de tancament serà tots els dies a les 20:00.

Enguany també hi haurà cursos de natació, del 9 al 27 de juliol, organitzats per la Regidoria d’Esports i patrocinats per la Diputació d’Alacant. Els cursos estan dirigits a tots els xiquets d’entre 4 i 14 anys i tindran preferència en la inscripció aquells que siguen residents al municipi. Les sessions seran de vora 50 minuts al dia en horari de vesprada. El preu de la inscripció seran 10€ i es podran fer a l’ajuntament fins al 29 de juny. A la pàgina web i a l’ajuntament es pot trobar la informació completa i els impresos d’inscripció.

A més, per segon any consecutiu la piscina comptarà amb servei de bibliopiscina, un trosset de la Biblioteca Municipal que s’instal·larà a la piscina. La bibliopiscina permet als banyistes gaudir de la selecció de llibres i revistes, els quals estaran disposats en un armari muntat per a l’ocasió. Allí es poden trobar llibres infantils, de cuina, de viatges i literatura en diverses llengües. El funcionament és fàcil, els llibres es poden agafar per a llegir allí a la piscina, o qui vulga també pot emportar-se’ls a casa sense haver de registrar-ho a cap lloc. Això sí, una volta finalitzada la lectura, el llibre s’ha de retronar al lloc d’on s’ha agafat. El servei el poden utilitzar TOTS els usuaris de la piscina, no cal ser soci de la biblioteca ni estar empadronat.

La piscina municipal abrirá sus puertas el próximo sábado 16 de junio. Los horarios de apertura serán de 10:00 a 21:00 de lunes a viernes y de 11: 00 a 20:00 en fin de semana. A partir del domingo 12 de agosto, la hora de cierre será todos los días a las 20:00.

Este año también habrá cursos de natación, del 9 al 27 de julio, organizados por la Concejalía de Deportes y patrocinados por la Diputación de Alicante. Los cursos están dirigidos a todos los niños de entre 4 y 14 años y tendrán preferencia en la inscripción aquellos que sean residentes en el municipio. Las sesiones serán de borde 50 minutos al día en horario de tarde. El precio de la inscripción serán 10 € y se podrán hacer en el ayuntamiento hasta el 29 de junio. En la página web y en el ayuntamiento se puede encontrar la información completa y los impresos de inscripción.

Además, por segundo año consecutivo la piscina contará con servicio de bibliopiscina, un trocito de la Biblioteca Municipal que se instalará en la piscina. La bibliopiscina permite a los bañistas disfrutar de la selección de libros y revistas. Allí se pueden encontrar libros infantiles, de cocina, de viajes y literatura en varias lenguas. El funcionamiento es fácil, los libros se pueden tomar para leer allí a la piscina, o quien quiera también puede llevárselos a casa sin tener que registrarlo en ningún sitio. Eso sí, una vez finalizada la lectura, el libro debe retumbar el lugar de donde se ha tomado. El servicio lo pueden utilizar TODOS los usuarios de la piscina, no es necesario ser socio de la biblioteca ni estar empadronado.

Pin It on Pinterest