965 76 60 18 - Plaza 9 de octubre, 03778 Beniarbeig ajuntament@beniarbeig.org Valencià Español

Un any més torna la Volta a Peu a Beniarbeig 2019 organitzada pel Club d’Atletisme Capicua i per l’Ajuntament de Beniarbeig. Serà el proper dissabte 19 d’octubre i com sempre, el lloc d’eixida i d’arribada serà la plaça del 9 d’Octubre. Tindrà una distància de 7km per als corredors i de 4’5km per a la modalitat de caminants, així com també comptarà amb proves més curtes per als xiquets. Les inscripcions podran fer-se fins al 18 d’octubre a través de Somesport.com, amb un preu de 5€ per als adults i gratis per als xiquets.

Pel que fa a l’hora d’eixida de les proves, les dels xiquets es faran a partir de les 17:00, per a les 18:00 donar el tret d’eixida a la cursa. D’entre tots els participants s’obsequiarà amb una samarreta als 250 primers corredors i als 50 primers caminants

Un año más vuelve la Volta a Peu a Beniarbeig organizada por el Club d’Atletisme Capicua y por el Ayuntamiento de Beniarbeig. Será el próximo sábado 19 de octubre y como siempre, el sitio de salida y de llegada será la plaza del 9 de Octubre. Tendrá una distancia de 7 km para los corredores y de 4'5km para la modalidad de caminantes, así como también contará con pruebas más cortas para los niños. Las inscripciones podrán hacerse hasta el 18 de octubre a través de Somesport.com, con un precio de 5€ para los adultos y gratis para los niños.
Por lo que se refiere a la hora de salida de las pruebas, las de los niños se harán a partir de las 17:00, para así a las 18:00 dar el pistoletazo de salida a los adultos. De entre todos los participantes se obsequiará con una camiseta a los 250 primeros corredores ya los 50 primeros caminantes.

Pin It on Pinterest