965 76 60 18 - Plaza 9 de octubre, 03778 Beniarbeig ajuntament@beniarbeig.org Valencià Español

Un any més, l’Associació de Mestresses de Casa de Beniarbeig se suma a la commemoració del Dia Internacional de la Dona amb l’organització de d’una caminada per la localitat. L’activitat està programada per al proper diumenge 10 de març i eixirà a les 9:30 des de la plaça del 9 d’Octubre. A més, tindrà caràcter solidari, ja que es posaran a la venda productes de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, com polseres, motxilles, gorres i bragues de coll.

Com a novetat, enguany es comptarà amb dos recorreguts diferents, un de més llarg i l’altre de més curt, per així facilitar la participació de totes les persones, independentment de la seua condició física. De fet, des de l’organització es convida a joves i grans, dones, homes, xiquets i xiquetes a participar de l’activitat. Al finalitzar les rutes, s’oferirà un esmorzar al parc fluvial per a tots els participants.

Pel que fa a les inscripcions, podran fer-se els dimarts 26 de febrer i 5 de març de 10:00 a 12:00 al Centre Cultural.

Un año más, la Asociación de Amas de Casa de Beniarbeig se suma a la conmemoración del Día Internacional de la Mujer con la organización de una caminata. La actividad está programada para el próximo domingo 10 de marzo y saldrá a las 9:30 desde la plaza del 9 de Octubre. Además, tendrá carácter solidario, ya que se pondrán a la venta productos de la Asociación Española Contra el Cáncer, como pulseras, mochilas, gorras y bragas de cuello.

Como novedad, este año se contará con dos recorridos diferentes, uno más largo y otro más corto, para así facilitar la participación de todas las personas, independientemente de su condición física. De hecho, desde la organización se invita a jóvenes y mayores, mujeres, hombres, niños y niñas a participar de la actividad. Al finalizar las rutas, se ofrecerá un almuerzo en el parque fluvial para todos los participantes.

En cuanto a las inscripciones, podrán hacerse los martes 26 de febrero y 5 de marzo de 10:00 a 12:00 en el Centro Cultural.

Pin It on Pinterest