965 76 60 18 - Plaza 9 de octubre, 03778 Beniarbeig ajuntament@beniarbeig.org

La reunió informativa anual de l’Associació de Mestresses de Casa de Beniarbeig va tindre lloc el passat dissabte 13 d’abril al Centre Cultural, on vora un centenar de sòcies van participar de la reunió per tractar temes com la comptabilitat, la memòria d’activitats de 2018 i les propostes per a aquest any.

En aquest sentit, des de la Junta Directiva es va fer balanç de les activitats realitzades fins al moment, entre les que es troben una conferència de salut mamària, un curs de tauletes i smartphones, excursions a València i Altea i la celebració del Dia de la Dona amb una caminada solidària, en la qual es van recaptar més de 1.000€ per a l’Associació Espanyola Contra el Càncer. També es va fer constar la participació i col·laboració de l’associació amb les diferents activitats organitzades al municipi, com el II Encontre de Gent Gran del Baix Girona o el concert líric de sarsuela «A la luz».

Pel que fa a les propostes de cara a aquest curs, des de l’associació es té la intenció de continuar apostant per un programa variat d’activats, amb cursos i xarrades formatives, excursions, la caminada del Dia de la Dona i la recuperació del sopar d’estiu.